In minder tijd dan het 8 uur journaal...

"Ontdek hoe je zonder enige ervaring, binnen 22 weken vloeiend je favoriete nummers op de piano kunt leren spelen"

Afzender: Steven Pruis

Datum: Vrijdag 8 maart 2013

Onderwerp: jij wilt graag piano leren spelen en je vraagt je misschien af of ik je daarbij kan helpen?

Natuurlijk kan alleen jij dat bepalen, maar ik deel graag de feiten met je.


Ik heb al sinds 2007 de volgende mensen leren piano spelen:

Wekelijks krijg ik succesverhalen via e-mail binnen enkele daarvan deel ik verderop met je op deze pagina.

Denk je dat het moeilijk is om piano te leren spelen? Lees dan verder...

Herken jij jezelf hierin?

Ik bied een cursus piano spelen aan, waarin je op een leuke en begrijpelijke manier leert piano spelen, in je eigen tijd en tempo.


Eigenschappen van de cursus:

 • Stap voor stap loop je de lesweken door in je eigen tijd en tempo
 • Alle lessen en video's zijn ook op elke tablet (zoals bijvoorbeeld iPad) en mobiele telefoon met internet te kijken
 • Pas als jij een lesweek goed hebt afgesloten en de oefeningen en liedjes hebt gespeeld, ga je door naar de volgende lesweek
 • Je kunt helemaal je eigen tempo bepalen, de lesweken blijven levenslang beschikbaar voor je. Ook ideaal als compleet naslagwerk waar je altijd wat aan zult hebben
 • In de instructievideo kun je precies zien en horen wat je moet spelen en met het E-book op de piano doorloop je vervolgens stap-voor-stap de verschillende lessen
 • Je hoeft nooit vast te lopen, omdat je mij, je persoonlijke pianoleraar, altijd mailen met vragen!
 • Je leert de basis van het piano spelen tot aan het spelen vanaf bladmuziek
 • Na deze cursus ben je zelf in staat liedjes ten gehore te brengen en jezelf verder te ontwikkelen door de bladmuziek van jouw keuze te spelen


In de cursus leer je:

Wat cursisten tijdens de cursus al kunnen spelen:
Recensie NRC Next over onze cursus

Ervaringen van cursisten


Robin Lefeber (radio 538 DJ): Al jaren wilde ik leren pianospelen, maar steeds kwam het er niet van. Toen ik op de site van Pianopro terecht kwam werd ik toch nieuwsgierig en ben met de eerste stappen begonnen.
Stom dat ik dat niet eerder heb gedaan want het leert vrij gemakkelijk en het is onwijs leuk als je weer een stap verder kan!


Annelies Daalhuizen: Allereerst bedankt voor het snelle reageren. Het nummer van Yann Tiersen - Comptine dun autre ete vind ik perfect weergegeven.

Het nodigt uit om het gelijk te gaan proberen. Ik hoop dat alles zo gaat de komende tijd. Bedankt.


Cindy Schuuring: Door PianoPro heb ik echt de motivatie gekregen om piano te leren spelen..

wat zou het geweldig zijn als ik die nummers kon spelen op de piano. Ik kijk nu al uit naar de lessen!


Leander van Bijsterveld: Bedankt, Steven! De video's en lessen zijn echt super leuk om te doen!

Graag zie ik ook nog de tutorial van Yiruma - Rivers flow in you. Keep up the good work! Thanks, Leander


Birgit Verbunt: Heel Leuk. Ik heb vorige maand een begin gemaakt via een geschreven versie van notenleer.

Jouw versie daarentegen is veel makkelijker uitgelegd, helemaal met behulp van de instructievideo's!


Tanja: Beste Steven, met veel interesse en enthousiasme heb ik uw website helemaal doorgekeken.

Echt, mijn complimenten over de inhoud en ook de lay out, dit is allemaal heerlijk helder en overzichtelijk!


Lisette: Is het niet heerlijk om op deze manier weer opnieuw te leren piano spelen (zie foto!)

Ik weet dat het niet nodig is, maar ik heb zelfs mijn iPad op de piano gezet! Dat scheelt ook weer voor het uitprinten van de E-books.


Anne-Marie: De cursus pianospelen is erg goed bevallen. Vooral de aansprekende, bekende liedjes werkten motiverend. Bijkomend voordeel was dat het ritme en de melodie bekend waren en houvast gaven. Het is een prettig idee dat je levenslang online toegang hebt, hierdoor kan ik de filmpjes terugkijken als ik de draad weken later weer eens oppak. Al met al een mooie cursus op maat.


Mariette: Helaas heb ik door omstandigheden nog niet zoveel kunnen oefenen als ik wilde, maar wat ik ermee gedaan heb beviel me.

Het was in ieder geval veel duidelijker dan de gewone pianolessen die ik ooit uitgeprobeerd heb.


Debora: Beste Steven, Als eerste dank voor deze fantastische cursus. Ik hoop er volgend jaar bij mijn afstuderen in de kleuterklas veel gebruik van te maken, ik ben namelijk 3e jaars Pabo student. Toen ik je website zag, bood mij dat een nieuwe impuls om nu echts eens goed te leren spelen.Op dit moment is het erg druk met de laatste afrondingen van de opleiding maar zo af en toe ga ik even oefenen en dat is gewoon een ontspanning. De lessen zijn duidelijk opgebouwd en prettig leesbaar. De filmpjes zijn een fijne en goede ondersteuning. Kortom ik ben erg enthousiast. In de zomervakantie wil ik druk gaan oefenen zodat ik volgend jaar onze kleuters kan verrassen.


Henny Groenen: De cursus vind ik erg leuk,het is een hele andere manier van leren. Als je vroeger les nam moest je eerst muziek leren lezen voordat je aan spelen toekwam . Bij dit systeem ga je eerst spelen,wat eigenlijk veel leuker is. Daardoor is je motivatie veel beter.


Marian: Ik vind het hartstikke leuk en wil graag verder, ben intussen al bezig met online lessen. Ik heb er echt veel plezier in. Ik denk vaak even half uurtje spelen, maar als ik dan stop blijkt er vaak al een uur voorbij te zijn. Als het dan goed lukt, ben ik apetrots hahaha.


Fouzia: Ik kreeg kippenvel bij het zien van de instructievideo's, ik kan niet genoeg vertellen hoe vaak ik het heb geprobeerd op het keyboard. Dank je wel, je kan mensen doen smelten met je vingers! Veel groetjes.


Maureen: Hallo! Bedankt voor de email! Ik ben erg blij dat ik nu eindelijk een goede uitleg krijg van dat pianoliedje.


Ellen van Amersfoort: Beste Steven, dank je wel! Ik heb eerst alle lessen uitgeprint en vindt het echt ontzettend leuk. De filmpjes heb ik zeker nodig om goed te begrijpen wat de bedoeling is.


Ron vos: We zijn lekker aan het oefenen en kijken elke week uit naar de volgende les


Peter: Ik heb nu niet alleen de basis van het pianospelen geleerd, maar heb door jullie naast klassiek ook bekende popnummers leren spelen (ik speel nu Elton John, Coldplay, The Beatles). Bovendien kan ik nu ook van bladmuziek spelen en kan ik zelfs een beetje improviseren, mijn complimenten!


A. Dieleman: Hartelijk dank voor het beantwoorden van al mijn vragen en ik zal jullie site blijven aanbevelen aan derden!


T. Kramer: Ik volg nu ca 7 lessen van uw cursus. Ik vind het bijzonder leuk en goed te doen


H. van t Zand:Bedankt voor deze cursus, ik nu kan piano spelen! Ik heb een dochter van 11 en zij wil nu ook de cursus gaan volgen..


Mieke:Ik vind de pianolessen heel verhelderend. Ik heb bijna veertig jaar geleden een jaartje les gehad en kon maar geen verbanden leggen tussen de toonladders en hetgeen ik aan het spelen was. Nu ik de accoorden uitgelegd krijg zie ik die terug in de paar deuntjes die ik nog van de pianolessen weet. Ik vind het heel leuk om weer met de piano bezig te zijn. Het noten lezen kan ik weer oppakken en dat kan ik weer bij mijn zanglessen gebruiken. Ik wist ook niet meer hoe het nu zat met de handzetting en gekoppeld aan de noten vooral als de noten meer dan een octaaf bevatten. Fijn dat het duidelijk uitgelegd wordt!

Wat kost het meestal om goed piano te leren spelen?

Normaal gesproken kost een pianoleraar al snel 30 euro per uur waardoor 22 prive lessen 660 euro kost.

Ook kun je zoeken naar een schriftelijke cursus, bijvoorbeeld eentje vol theorie van bekende landelijke aanbieders, die gemakkelijk 500 tot soms wel 1000 euro kost. Je krijgt dan mappen met tekstuitleg thuis gestuurd.

Mijn cursus daarentegen kost slechts 15 euro per lesweek, wat bestaat uit instructievideo's en E-books met vele oefeningen, tips, trucs en liedjes inclusief e-mailcontact met je prive leraar. In totaal zou deze 22-weekse online cursus dus 330 euro kosten.

Maak je geen zorgen, ik zal je niet vragen om:

660 euro voor een prive leraar

750 euro voor een stoffige theoretische thuisstudie cursus

voor de komende drie dagen heb ik een speciale aanbieding online staan:

De cursus bestaat uit:

 • 22 E-books met stap-voor-stap oefeningen, tips & trucs en liedjes
 • De laatste 2 E-books zijn bonuslesweken met naslagwerken
 • 20 Duidelijke instructievideo's waarin je precies kunt zien en horen wat je moet spelen
 • E-mailcontact met je persoonlijke pianoleraar voor als je vragen hebt
 • Levenslang toegang
 • Dit alles kost normaal gesproken 330 euro

Piano Starters Pakket

van 330 voor 197 euro

Piano Starters Pakket
 • 22 Lesweken in lesmappen
 • 20 Instructievideo's op DVD, zodat je precies ziet
  en hoort wat je moet spelen
 • E-mail contact met je pianoleraar
 • Levenslang toegankelijk
 • Alles krijg je thuis gestuurd
 • Daarnaast is ook alles direct online te bekijken

Online Cursus

van 197 voor 47 euro

Online Cursus
 • 22 Lesweken in E-book (ook uit te printen)
 • 20 Instructievideo's online te bekijken, zodat je precies ziet en hoort wat je moet spelen
 • E-mail contact met je pianoleraar
 • Levenslang toegankelijk
 • Alles is direct online te bekijken

Wat is het verschil tussen deze twee versies?


Inhoudelijk geen enkel verschil. Als je de Online versie koopt, krijg je direct toegang tot de website waar de E-books en instructievideo's direct te zien en te downloaden zijn.

Als je het Piano Starters Pakket koopt, krijg je ook deze inloggegevens, maar krijg je daarnaast de E-books in lesmappen en de instructievideo's op twee DVD's thuisgestuurd.

100% garantie

Mijn 100% niet-goed-geld-terug garantie


Ik ben ervan overtuigd dat je vooruitgang zult boeken en de liedjes zult leren spelen die je wilt spelen!
Test daarom de cursus voor 30 dagen uit. Lees de E-books door en bekijk de instructievideo's van de verschillende lesweken door.

Vind je het niets? Dan geef ik je 100% van je geld terug, zonder opgaaf van reden. Ik durf dit aan omdat ik inmiddels duizenden mensen heb geholpen met het leren piano spelen en weet wat voor enorme resultaten de mensen hebben geboekt die de cursus hebben gevolgd.


Samenvatting


In deze complete 22-weekse cursus leer je de basis van het piano spelen tot aan het leren spelen vanaf bladmuziek. Na deze cursus ben je dus in staat je eigen lievelingsnummers te spelen.

De cursus kun je geheel in je eigen tempo volgen, omdat alles direct en levenslang toegankelijk is.

Succes is gegarandeerd, want je hebt onbeperkt e-mailcontact met je persoonlijke online pianoleraar!

Bestel nu zonder risico met 100% niet-goed-geld-terug garantie!


Bestel nu!