10 Gratis Pianolessen
Direct Toegang
X
10 Gratis Pianolessen
50% Complete
20.000 cursisten gingen je voor. Start nu met de gratis Starterscursus

Page content

Affiliate

Ontvang € 70,- van elke verkochte online cursus als affiliate!

De verkooppagina met een uitgebreider product en prijs is vernieuwd na uitvoerig testen voor verbeterd rendement (keer 2). 

Beste lezer,

Op deze pagina vind je alle informatie en materialen om de Cursus Piano Spelen en Cursus Piano Spelen termijnen weder te verkopen. Als affiliate ontvang je € 70,- per verkochte cursus van de totale verkoopprijs van € 145,- incl. BTW. Als je de termijnen verkoopt ontvang je 12 maanden lang elke maand € 6,- van de totale verkoopprijs van € 12,95 per maand. Dat is dus in totaal € 72,-. Voor mij gaan hier nog kosten vanaf, zo stuur ik iedereen die lid wordt een metronoom toe per post! Per saldo verdienen we dus beide ongeveer de helft. PayPro rekent 8,5% kosten van elke verkoop, deze kosten worden ook gesplitst voor ons beiden.

Volg de volgende 3 stappen om de Cursus Piano Spelen te kunnen verkopen en jouw deel te claimen:

Stap 1

Registreer jezelf gratis en eenvoudig als affiliate op http://paypro.nl (een affiliate is een samenwerkingsverband). Registratie zal je niet meer dan 10 minuten kosten.

Stap 2

Wanneer je een account hebt aangemaakt log je in bij PayPro en klik je op de knop “Productoverzicht” (in de linker kantlijn / menu). Typ in het zoekvenster “Cursus Piano Spelen”. Je ziet dan beide producten staan: “Cursus Piano Spelen” en “Cursus Piano Spelen termijnen”.

Klik op het betreffende product en je ziet meer informatie, waaronder “Jouw Affiliatelink”. Kopieer deze affiliate link voor jezelf.

Stap 3

Zet één van beide affiliate links op je eigen website zodat je deze kunt gebruiken om de cursus te promoten, wanneer iemand de Cursus Piano Spelen koopt (met eenmalige betaling of in termijnen) via jouw unieke link ontvang je jouw deel. Het maakt hierbij niet uit welke affiliate link je gebruikt, één van beide is genoeg. PayPro wordt dan in feite je bankrekening waarbij je je saldo op elk moment kunt bekijken en direct op je bankrekening kan laten storten als je dat wilt.

Wat gebeurt er precies als er iemand op mijn affiliatelink klikt?

Deze persoon komt dan op de verkooppagina uit, waar de Cursus Piano Spelen te koop staat voor 145 euro of 12 termijnen van 12,95. Doordat de link waarmee de bezoeker is gekomen uniek voor jou is, ziet PayPro precies dat de koper via jouw link is gekomen en splitst de opbrengsten na een verkoop automatisch in twee delen. Stel dat iemand via je Cursus Piano Spelen link op de verkooppagina komt en ze betalen niet eenmalig maar in termijnen, is dat geen probleem: beide producten zijn gelinkt aan elkaar en je zult alsnog gewoon jouw deel krijgen.

Omdat er bij deze unieke link gebruik wordt gemaakt van een zogeheten “cookie”, wordt de verkoop ook nog geregistreerd als de bezoeker besluit de website te verlaten en pas weken later weer terug te keren. Je krijgt dan dus nog steeds jouw deel uitbetaald.

Nadat er een verkoop heeft plaatsgevonden ontvangt de nieuwe cursist direct de inloggegevens in zijn of haar e-mailbox, waarmee ingelogd kan worden via www.onlinepianoleraar.nl. Ook krijgen de kopers van ons een metronoom thuis gestuurd.

Over de cursus

Op de verkooppagina wordt gesproken over het PianoPro Programma. Dit komt omdat de naam “Cursus” eigenlijk niet meer afdoende is voor dit volledige cursus programma. Waar we voorheen namelijk 22 lesweken (bestaande uit instructievideo’s en E-books) verkochten voor 47 euro, zitten er nu ook 70+ tutorial video’s bij. In zo’n instructievideo worden mensen toets voor toets geleerd hoe ze een bepaald liedje zouden moeten spelen. Verder vind je er ook nog een mini cursus akkoorden en nog meer tips & tricks video’s (voor meer informatie, zie de verkooppagina).

Onze jarenlange ervaring maakt dat PianoPro met ruim 20.000 cursisten absolute marktleider is op het gebied van online piano lessen. Dus meld je snel aan bij PayPro en profiteer mee!

Promotiemateriaal

De eerste instructievideo kun je embedden op je website: http://youtu.be/ndfYvhJnloE

Het bijbehorende E-book vind je hier: https://pianopro.nl/wp-content/uploads/2011/11/Les-1.pdf

Deze eerste les (instructievideo + E-book) is onderdeel van de gratis starterscursus. 

piano-leren-spelen-cursus

PianoPro Cursus 3D klein

 

Metronoom

Dit is de metronoom die kopers thuis gestuurd krijgen binnen een week.