Goede voornemens?

Wat zijn jouw voornemens in 2016 op piano gebied? Heb je nog vragen over technieken, wil je een bepaald liedje leren spelen of ben je nog absolute beginner?

Hoe dan ook, ik hoor graag van je en wil je hier graag bij helpen! Elke vraag zal ik beantwoorden, dus laat je reactie hieronder achter!

Mijn goede voornemen is om de kwaliteit van onze cursussen te blijven verbeteren en om steeds te blijven vernieuwen. Zo heb ik onlangs een nieuwe Masterclass cursus opgenomen.

De foto die je hier ziet is dan ook op de filmlocatie genomen van de Edesche Concertzaal, achter een prachtige Bösendorfer Imperial. Het was erg spannend om te doen, ook ik zit immers niet elke dag achter een vleugel die even duur is als een mooie woning 🙂

Degene die mij echt kennen weten dat ik ook een groot van ben van het produceren van elektronische muziek (house), waar ik me ook meer op wil toeleggen in 2016. Stilstand voelt als achteruitgang en daarom probeer ik altijd te groeien, in muziek -in de meest brede zin van het woord- maar ook op persoonlijk vlak.

PianoPro is inmiddels uitgegroeid tot de grootste online pianoles site van Nederland en België. In 2015 zijn we de miljoen views voorbij gegaan en ik ben enorm dankbaar voor alle tienduizenden cursisten van wie ik dagelijks mooie berichten ontvang!

Graag zou ik ook jou wat beter leren kennen, wie ben je en waarom ben je begonnen met piano spelen? En wat zou je graag nog meer willen leren in 2016? Laat het me hieronder weten in een reactie, ik hoor graag van je!