“Ontdek hoe je zonder enige ervaring, verrassend snel en simpel
de mooiste liedjes op de piano leert spelen”

Steven

Afzender: Steven Pruis

Datum: Donderdag 1 november 2018

Onderwerp: Jij wil graag piano leren spelen en je vraagt je misschien af of ik je daarbij kan helpen? Natuurlijk kan alleen jij dat bepalen, maar ik deel graag de feiten met je op deze pagina.

” Piano leren spelen op basis van akkoorden “

Akkoorden speel je met je linkerhand en de melodie speel je met de rechterhand. Dat maakt samen een liedje. Leer 4 akkoorden spelen en je kunt tientallen populaire liedjes spelen. Leer 14 akkoorden spelen en je kunt 95% van alle liedjes spelen die je op de radio hoort. Dat is de kracht van akkoorden.

” Je sluit je aan bij ruim 20.000 cursisten.. “

Sinds 2007 heb ik de volgende mensen leren piano spelen:

PianoPro BN'ers

 • 20.124 enthousiaste cursisten
 • Sonja Bakker
 • SLAM!FM DJ Robin Leféber
 • Gordon
 • Hockey international Eva de Goede
 • Internationale DJ en muziekproducer Ricky Rivaro

Dagelijks ontvang ik inspirerende succesverhalen, enkele daarvan deel ik verderop met je op deze pagina. Door alle feedback is het programma helemaal geoptimaliseerd, zodat jij zo eenvoudig en snel mogelijk piano leert spelen, op een leuke manier. Niet voor niets zijn onze video’s ruim een miljoen keer bekeken!

” Piano leren spelen hoeft ècht niet moeilijk te zijn “

Herken jij jezelf hierin?

 • heb je nog nooit een toets aangeraakt?
 • of heb je lang geleden wel eens pianoles gehad?
 • denk je dat mooi piano kunnen spelen niet voor jou is weggelegd?
 • wil je heel graag liedjes spelen, maar denk je dat je niet genoeg tijd hebt?
 • denk je dat het te moeilijk of te saai zou zijn?
 • denk je dat je geen talent hebt om altijd de nieuwste liedjes te spelen?
 • denk je dat het veel te lang duurt om mooi piano te kunnen spelen?
 • denk je dat het veel te duur is?
 • heb je geen zin in de verplichting van elke week naar de muziekschool te gaan?
 • Wil je spelenderwijs beter worden?
 • Wil je familie en vrienden verbazen door de nieuwste nummers te spelen op de piano?
 • bezit je nog helemaal geen piano of keyboard?
 • of heb je wel een piano of keyboard, maar staat deze te verstoffen in de woonkamer?

Ik bied een programma aan, waarin je op een leuke en begrijpelijke manier leert piano spelen, in je eigen tijd en tempo.

” Waarom is dit PianoPro Programma zo populair? “

PianoPro inhoud

In dit programma leer je:

PianoPro Cursus

Dit spelen cursisten al tijdens het programma:

Recensie NRC Next over onze cursus:

NRC-Next-recensie 500

Ervaringen van onze cursisten:

Robin Leféber

Robin Leféber, DJ bij Radio 538: “Al jaren wilde ik leren pianospelen, maar steeds kwam het er niet van. Toen ik op de site van Pianopro terecht kwam werd ik toch nieuwsgierig en ben met de eerste stappen begonnen.

Stom dat ik dat niet eerder heb gedaan want het leert vrij gemakkelijk en het is onwijs leuk als je weer een stap verder kunt!
Groet, Robin”

Martijn

Martijn V.: “Hi, wat een geweldige cursus en website heb je gemaakt. Ik oefen nu elke dag met plezier op de piano. Wat een verademing na die stoffige en oudbollige pianolessen die er bestaan.

Groetjes en nogmaals mijn complimenten, Martijn”

Tanja

Tanja: “Beste Steven, met veel interesse en enthousiasme heb ik uw website helemaal doorgekeken.

Echt, mijn complimenten over de inhoud en ook de lay out, dit is allemaal heerlijk helder en overzichtelijk!”

Groeten, Tanja

Miguette Jadoul

Miguette Jadoul: “Ik vind de cursus heel leuk!! Ik heb nul ervaring met de piano, en het was altijd een wens het te leren. Ik kan noten lezen, maar vind het heerlijk deze methode met akkoorden, hier was ik ook gericht naar op zoek. Het voordeel vind ik dat ik het ‘systeem’ van de piano snap, met de akkoorden etc.

En wat ik hilarisch vind: van het weekend luisterde ik naar les 6, en toen kwam ‘clocks’ dus voorbij – een nummer waarvan ik dacht: als ik dát toch ooit eens kon spelen! En nu komt het zomaar dichtbij haha!! Links gaat al gewoon. Het systeem is echt geweldig! Ben door de akkoorden en arpeggio in elk geval al zó blij met wat ik nu in drie weken van de piano weet en er op kan, merci dus!!!!!! Muzikale groeten, Miguette Jadoul”

Debora

Debora: “Beste Steven, Als eerste dank voor deze fantastische cursus. Ik hoop er volgend jaar bij mijn afstuderen in de kleuterklas veel gebruik van te maken, ik ben namelijk 3e jaars Pabo student. Toen ik je website zag, bood mij dat een nieuwe impuls om nu echt eens goed te leren spelen.

Op dit moment is het erg druk met de laatste afrondingen van de opleiding maar zo af en toe ga ik even oefenen en dat is gewoon een ontspanning. De lessen zijn duidelijk opgebouwd en prettig leesbaar. De filmpjes zijn een fijne en goede ondersteuning. Kortom ik ben erg enthousiast. In de zomervakantie wil ik druk gaan oefenen zodat ik volgend jaar onze kleuters kan verrassen.”

Rian

Rian: “Beste Steven, sinds eind vorig jaar volg ik jouw online lessen en sinds kort ben ik ‘lid voor het leven’. Ik ben ontzettend enthousiast, met name omdat ik mijn eigen tijd en tempo kan indelen.

Ik ben al sinds mijn jonge jaren (ik ben nu 61) met muziek bezig (accordeon, gitaar, piano, mondharmonica) en door jouw lessen begrijp ik pas dat klassieke muziek ook bestaat uit akkoorden . . . Wat een eye-opener ! Dat maakt het allemaal een stuk eenvoudiger! Mvrgr. Rian”

Debora

Donald: “Goedendag edele muziek liefhebber, sinds kort heb ik een keyboard, simpel apparaat maar voor nu doeltreffend.

De bijzonder duidelijke lessen die ik elke week krijg hebben bijgedragen tot, ik mag wel zeggen, een resultaat welke ik niet verwacht had. Ik ben nu 50 en stilletjes koesterde ik al een jaar of 40 een piano of iets in die richting. Mijn liefde voor muziek wordt nu eindelijk nuttig gemaakt. Hiervoor mijn hartelijke dank! Groetjes, Donald.”

” Wat kost het meestal om goed piano te leren spelen? “

Normaal gesproken kost een pianoleraar al snel 30 euro per uur waardoor het elke week naar les gaan 1.560 euro per jaar kost. Bij een muziekschool reken je voor een jaar lidmaatschap 1.200 tot 1.400+ euro af. Dit komt neer op 100 tot 120 euro per maand.

Ook kun je zoeken naar een puur schriftelijke cursus, bijvoorbeeld eentje vol theorie van bekende landelijke aanbieders, die gemakkelijk 500 tot soms wel 1000 euro kost. Je krijgt dan mappen met tekstuitleg thuis gestuurd zonder enige vorm van begeleiding.

Maak je geen zorgen, ik zal je niet vragen om:

 • € 1.560 voor een privé leraar
 • € 500 voor een stoffige theoretische thuisstudie cursus
 • € 100 tot € 120 per maand voor begeleiding bij een muziekschool

Mijn programma daarentegen kost slechts een fractie hiervan met 37 euro per maand, wat bestaat uit instructievideo’s en E-books met vele oefeningen, tips, tricks en liedjes inclusief onbeperkt e-mailcontact met mij, je online pianoleraar.

T/m 31 augustus geldt deze actie:

Aanbieding PianoPro Programma

Van € 37,- voor € 15,95 p/mnd

*** 1e maand uitproberen voor 1 euro ***

 • 30 Lessen in E-books (ook uit te printen)
 • 30 bijbehorende instructievideo’s online te bekijken, zodat je precies ziet en hoort wat je moet spelen
 • 10+ Bonuslessen met geheime tips & trics
 • 70+ naspelen video’s waarin je toets voor toets een liedje leert spelen (constant worden er nieuwe liedjes toegevoegd)
 • Onbeperkt e-mail contact met je online pianoleraar
 • Niet tevreden geld terug (30 dagen)
 • Elke maand opzegbaar bij termijnbetalingen (ook na de eerste maand van 1 euro)
 • Aangesloten bij het Webshop Keurmerk, dus risicoloos bestellen

Tijdelijke Bonus 1:

Na een jaar stopt je abonnementsgeld, maar je houdt levenslang toegang incl. gratis updates en contact met je online pianoleraar

Tijdelijke Bonus 2:

Een Piano Stickervel gratis thuisgestuurd bij Eenmalige investering. Deze kun je op de toetsen van je piano plakken, zodat je extra gemakkelijk en snel piano leert spelen!

piano sticker

Keuze 1:

€ 15,95

12 Maandelijkse termijnen

PianoPro Programma

Keuze 2:

€ 149,-

Eenmalige investering

PianoPro Programma

Woon je buiten Nederland of wil je gewoon zelf handmatig het cursusgeld overmaken? Klik dan hier.

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

30 dagen gratis proberen!

Ik ben ervan overtuigd dat je vooruitgang zult boeken en de liedjes zult leren spelen die je wilt spelen. Niet voor niets hebben al ruim 20.000 gemotiveerde cursisten dit programma doorlopen!

Daarom mag je van mij dit complete programma 30 dagen testen. Bekijk de cursus, lees de E-books door en bekijk eens wat naspelen video’s en je zult merken dat je een vliegende start zult maken en dingen op een leuke manier leert die je nog niet wist! Mail mij ook gerust als je vragen hebt om te ervaren hoe makkelijk het is om online begeleidt te worden.
Niet goed, geld terug
Vind je het toch niets? Geen probleem, dan geef ik 100% van je geld terug, zonder opgaaf van reden. Dus als je twijfelt kun je het gewoon uitproberen en als je om wat voor reden toch wilt stoppen stuur je ons simpelweg een e-mail en dan krijg je direct je geld teruggestort. Wij zijn aangesloten bij het Webshop Keurmerk.

Samenvatting

Nummer 1 piano cursus

In dit complete programma, bestaande uit cursussen met E-books en instructievideo’s en vele naspelen video’s (tutorials waarin je toets voor toets liedjes leert spelen), leer je de basis van het piano spelen tot aan het leren spelen vanaf bladmuziek. Na deze cursus ben je dus in staat je eigen lievelingsnummers te spelen.

Met ruim 20.000 cursisten en meer dan een miljoen bekeken instructievideo’s zijn wij de grootste aanbieder van online pianolessen in Nederland en België.

De cursus kun je geheel in je eigen tempo volgen, omdat alles direct online toegankelijk is. Succes is gegarandeerd, want je hebt onbeperkt e-mailcontact met je persoonlijke online pianoleraar!

Je krijgt een gratis Piano Stickervel thuis gestuurd als je kiest voor de eenmalige investering, ook als je in België woont. Deze kun je op de toetsen van je piano plakken, zodat je extra gemakkelijk en snel piano leert spelen!

Het programma is maandelijks opzegbaar. Blijf je een jaar lid? Dan stopt de betaling automatisch en blijf je levenslang toegang houden. Je behoudt ook toegang als er nieuwe lessen en video’s worden toegevoegd aan het programma. Je kunt veilig bij ons bestellen, we zijn namelijk lid van het Webshop Keurmerk.

Je mag mij, jouw online pianoleraar, levenslang blijven mailen met vragen. Er zitten ook tips & tricks video’s in dit programma, zodat je nooit meer een reden hebt om vast te lopen.

We moedigen je aan om samen met een broer of zus, je kinderen of wie dan ook in je gezin of huishouden, dit programma te volgen. Op die manier kunnen jullie elkaar blijven motiveren zodat je mooie vooruitgang blijft boeken. Je kunt dan beide gebruik maken van dezelfde inloggegevens, mits jullie bij elkaar wonen.

Alle pianolessen en oefeningen kun je ook volgen op een keyboard, zolang deze maar minimaal 60 toetsen heeft.

Sluit je aan bij ruim 20.000 enthousiaste cursisten die dit programma ook hebben gevolgd. Bestel nu zonder risico met 100% niet-goed-geld-terug garantie:

PianoPro Programma