1 miljoen YouTube views!
26 juli 2015 
in Overig

1 miljoen YouTube views!

Het is feest! Want sinds een paar dagen zijn wij de miljoen views op YouTube over. Om dit te vieren hebben wij een nieuwe Video pagina gemaakt waar alle video’s overzichtelijk op staan.

Ik zet op YouTube al jaren piano tutorials, dit zijn video’s waarin ik de kijker stap voor stap laat zien welke toetsen ik aansla. Op deze manier kunnen zelfs mensen met weinig ervaring al snel een leuk liedje spelen! Puur door het na te doen en mij te imiteren. Ik krijg regelmatig dankbare reacties van mensen die bijvoorbeeld zeggen dat ze door mijn video instructie al binnen een halfuurtje dat ene liedje konden spelen, wat ze altijd al wilden spelen!

Natuurlijk zijn andere zaken zoals een juiste vingerzetting ook belangrijk. Ook dit leer ik ze in deze naspeel video’s. Daarnaast heb ik ook andere video’s opgenomen waarin ik bijvoorbeeld dieper in ga op een correct pedaal gebruik, of bijvoorbeeld hoe je akkoorden nu exact kunt inzetten.

miljoen-views

Op YouTube en op mijn site kunnen bezoekers deze video’s gratis bekijken. Een groter gedeelte van deze video’s inclusief een complete cursus piano spelen staat echter op onze ledenomgeving, die uitsluitend te bekijken zijn door onze cursisten. Hier hoort ook een stuk begeleiding bij van mij, je online pianoleraar, zodat je altijd bij specifieke vragen antwoord kunt krijgen.

Mocht je dit ook willen kun je nu, om te vieren dat onze video’s ruim 1 miljoen keer bekeken zijn, onze cursus met korting bestellen (klik hier).

Over de schrijver
Steven is oprichter en eigenaar van PianoPro. Hij speelt vanaf zijn 10e levensjaar piano en geeft naast pianoles sinds 2007 ook online pianoles. Zijn filosofie is dat iedereen sneller en makkelijker kan leren piano spelen met behulp van akkoorden. Met bijna een miljoen video views en duizenden cursisten is PianoPro.nl de grootste pianoles website van de Benelux.
Reactie plaatsen