10 Gratis Pianolessen
Direct Toegang
X
10 Gratis Pianolessen
50% Complete
20.000 cursisten gingen je voor. Start nu met de gratis Starterscursus

Page content

Waarom PianoPro?

PianoPro is sinds 2007 de eerste en de grootste online pianoles website van Nederland en België met ruim 20.000 cursisten. We zijn gerecenseerd door het NRC Next met een prachtig artikel en onze video’s zijn inmiddels bijna een miljoen keer bekeken. Niet voor niets start de beginnende pianist bij PianoPro, maar ook als enigszins gevorderde kun je hier nog veel leren!

Initiatiefnemer

PianoPro is een initiatief van Steven Pruis. Hij speelt al vanaf zijn 10e levensjaar piano en het is zijn missie om de droom van het bespelen van een muziekinstrument zo laagdrempelig mogelijk te maken. Er is niets mooier dan achter de piano te gaan zitten en alles te kunnen spelen wat je maar wilt. En dat gevoel wil hij overbrengen door mensen spelenderwijs te leren piano spelen.

Zijn laatste upgrade van de bestaande cursussen resulteerde in het PianoPro Programma, waarbij je spelenderwijs beter wordt op de piano. Dit is niet alleen leuker, maar je leert het ook veel sneller! Alle vragen en opmerkingen van ruim 20.000 cursisten zijn verwerkt in dit nieuwe programma, waardoor jij nu gemakkelijker dan ooit jouw lievelingsnummers op de piano kunt leren spelen. Dit start met de basis, piano spelen met behulp van akkoorden, waardoor je direct al leuke liedjes kunt spelen. Maar het is ook belangrijk om op een gegeven moment van bladmuziek te leren spelen, dit leer je in de vervolgcursus. Tot slot zijn er nog heel veel tutorials waarbij je toets-voor-toets populaire liedjes leert naspelen en hier heb je helemaal geen theoretische kennis voor nodig. Hoe dan ook, heel veel succes en plezier gewenst!

Steven Pruis (nu)

Steven Pruis (20 jaar geleden in uitvoering op een muziekschool)