Gevorderden categorie

Vanaf heden is er ook een categorie gevorderden toegevoegd aan deze website voor pianisten die al redelijk tot goed kunnen piano spelen. Hier worden tips en trucs geplaatst voor hen, want je bent immers nooit uitgeleerd!

Heb je behoefte aan bepaalde (video) lessen? Laat het ons weten door een reactie achter te laten en we zullen je hierbij helpen.

Over de schrijver
Steven is oprichter en eigenaar van PianoPro. Hij speelt vanaf zijn 10e levensjaar piano en geeft naast pianoles sinds 2007 ook online pianoles. Zijn filosofie is dat iedereen sneller en makkelijker kan leren piano spelen met behulp van akkoorden. Met bijna een miljoen video views en duizenden cursisten is PianoPro.nl de grootste pianoles website van de Benelux.
Gretha
Door

Gretha

op 14 Sep 2013

Hallo Steven , Ik zou graag willen weten hoe duur de pianoles voor de gevorderden categorie kost , en hoe ik mij kan opgeven. Wat ik gezien heb op je site trekt mij wel aan en ik benader het pianospelen eens van een andere kant. Ik heb jaren niet gespeeld maar het lijkt mij leuk om zo weer eens te beginnen. Met vriendelijke groet, Gretha

Steven
Door

Steven

op 16 Sep 2013

Hallo Gretha, Fijn dat de manier van leren piano spelen je aantrekt. Als je al ervaring hebt zul je het meeste baat hebben bij het Naspelen Programma. Hierbij leer je populaire pianostukken naspelen, maar daarnaast krijg je ook praktische video's over akkoorden en allerlei tips & trucs. https://pianopro.nl/naspelen" title="Naspelen programma" rel="nofollow">Hier lees je meer over het Naspelen Programma (klik hier). Succes! Steven

Reactie plaatsen