10 Gratis Pianolessen
Direct Toegang
X
10 Gratis Pianolessen
50% Complete
20.000 cursisten gingen je voor. Start nu met de gratis Starterscursus

Page content

Uitvoering door leerlingen PianoPro.nl!

Heb jij wel eens een filmpje van mij bekeken over hoe je een nummer moet spelen? Of heb jij wel eens een les van mij gevolgd? PianoPro gaat richting de 1.000 likes op Facebook en dat wil ik vieren met de eerste online uitvoering op deze website!

Hoe werkt het? Stuur een filmpje van jezelf op terwijl je een liedje speelt op de piano (het mag ook een gedeelte van een liedje zijn). Het maakt niet uit hoe goed of hoe slecht je bent of hoe lang je deze website al bezoekt, iedereen mag meedoen! Je mag dit opnemen met een gewone videocamera, maar ook gewoon met je smartphone. Mocht je het opnemen met je smartphone, let er dan wel op dat je je mobiel horizontaal houdt en niet rechtop, dit is omdat het filmpje breedbeeld moet worden.

Hoe geef je je op?

Datum: Stuur je filmpje uiterlijk 1 juni 2014 op
Hoe: Via deze link van WeTransfer (hier vul je ons info @pianopro .nl e-mailadres in)
Beschrijving: Zet in de beschrijving (1) je naam (2) welk nummer je speelt (3) en andere leuke informatie, bijvoorbeeld hoe lang je al speelt, wat je het liefste speelt, hoe vaak je speelt, etc.

Ik praat alle video’s aan elkaar, zodat het één leuk filmpje wordt die ik zal delen met alle duizenden volgers van PianoPro! Eng? Welnee, hartstikke leuk! Je kunt je filmpje in alle rust thuis opnemen en opsturen en je kan hiermee anderen weer inspireren!

Piano uitvoering

Ik was een jaar of 13 toen ik mijn eerste uitvoering had op de muziekschool en het lijkt me super leuk om voor het eerst in de geschiedenis van het web een online uitvoering te organiseren. Dus ik zou zeggen, stuur je favoriete liedje naar ons op!

Comment Section

5 reacties op “Uitvoering door leerlingen PianoPro.nl!


Door Noach op 26 mei 2014

Hi, Steven
Ik heb 2 vragen over dit:
1, jemoet toch naar het volgende mail sturen:@pianopro .nl ( het filmpje voor jezelf )
2, Het filmpje is toch te zien op deze website?

Alvast bedankt voor de moeite dat je dit voor ons doet … echt leuk!!


Door Steven op 27 mei 2014

Hoi Noach, het filmpje moet je inderdaad sturen naar info @pianopro .nl (ik zet er spaties tussen ivm. spam-robots die het ander oppikken op het internet). Het beste kun je dit doen via http://www.wetransfer.com waar je je filmpje kan selecteren en naar ons emailadres kunt sturen ivm. de grootte van het bestand.

Jouw filmpje wordt dan inderdaad onderdeel van een langere film, waarin iedereen die een filmpje heeft ingestuurd in te zien zal zijn! Ik zal de filmpjes tussendoor aan elkaar praten, dus als je nog wat leuke relevante info erbij vermeldt maakt dat het extra leuk (welk nummer je speelt, hoe lang je al piano speelt, etc.).

Leuk dat je wat gaat opnemen Noach, ik kijk er naar uit! 🙂


Door Noach op 27 mei 2014

Hi, Steven

Bedankt voor de informatie … ik ga op mijn keyboard een liedjes spelen en het opnemen met me smartphone.

Maar het is echt een leuke ervaring dat we dit mogen doen.


Door Steven op 2 juni 2014

Leuk dat je enthousiast bent Noach! Ik heb je filmpje inmiddels binnen, bedankt daarvoor! Hou de website in de gaten, dan zul je jezelf binnenkort terug kunnen zien en horen 😉


Door Celia op 4 juni 2015

Leuk idee om dit te doen!!!

Plaats een reactie


*