10 Gratis Pianolessen
Direct Toegang
X
10 Gratis Pianolessen
50% Complete
20.000 cursisten gingen je voor. Start nu met de gratis Starterscursus

Page content

Michel Telo – Ai se eu te pego

Om het nieuwe Naspelen-programma te promoten, kun je hier een voorbeeld zien van één van de vele populaire liedjes die je hierbij kunt leren. Via dit programma leer je nieuwe liedjes te spelen via uitgebreide instructievideo’s.

Zo ook deze instructievideo van Michel Teló – Ai se eu te pego. Misschien zegt de titel je niets, maar als je even het begin luistert weet ik zeker dat je ‘m herkend en weet je waarom juist dit nummer zo vaak is aangevraagd.

In het Naspelen Programma krijg je toegang tot ruim 60 instructievideo’s van onder andere Adele, Major Lazer, Marco Borsato, Rihanna, John Legend, Coldplay tot Beethoven en Bach. Klik hier voor meer informatie.

Succes!

Ps. Klik op de “vind ik leuk”-knop van Facebook hier rechtsboven en maak kans op een gratis Naspelen-abonnement! Elke maand is er één winnaar.

Comment Section

23 reacties op “Michel Telo – Ai se eu te pego


Door Gertine kwak op 26 april 2012

hoi steven.
ik vind super gaaf ik kan van glee versie jar of heart met de rechterhand spelen .
alleen er is een akkoord van Adele van someone like you
die vind ik lastig op de keyboard en die klinkt ook raar uit de keyboard en dat is dit teken A/G# en want bij 911tabs.com zie ik dat teken en als ik het aanslaat klinkt het een beetje raar ook omdat ik dan zelf erbij zingt .
Groetjes Gertine kwak


Door liesje op 26 april 2012

Hoi Steven, wat een “meester” uitlegger ben je! maar ook je stem en de rust die je uitstraalt, maken het leren spelen tot een feest.


Door Steven op 27 april 2012

Haha dank je, Liesje. Fijn om te horen. Ik doe m’n best! 🙂


Door liesje op 27 april 2012

Hoi Steven, ik heb de eerste 10 lessen gevolgd en heb hiermee eindelijk de sleutel tot pianio spelen ontdekt. Voordat ik me inschrijf op een vervolgcursus (ik heb hier even genoeg aan, want analyseer ook de diverse liedjes die je bijgevoegd hebt)wil ik me eerst de 10 lessen meer eigen maken.
Ik begrijp nog steeds niet helemaal hoe je de accoorden anders kan spelen. 1 toets sla je dan nl. niet meer aan.
Verder zou ik ook willen weten welke accoorden bij welke noten thuishoren/prettig klinken en wanneer je ze aanslaat/loslaat.
Misschien kan je er aandacht aan besteden..Wellicht doe je dat al in het vervolg van de cursus. Dan kom ik het nog wel eens tegen. Je hoeft dit niet te plaatsen hoor.
Pianogroet, liesje


Door marjorie op 20 mei 2012

halo Steven.ik wil graag iets van u weten.
begrijp u papia ments.ik kom van Curacao,


Door Steven op 21 mei 2012

Hallo Marjorie,
Vorig jaar was ik nog op vakantie in Curacao! Maar helaas spreek/begrijp ik geen papia ments 🙂
Groet, Steven


Door Madelein Linders op 25 mei 2012

Nadat ik deze video had gezien, mijn piano staat
naast mijn computer, heel makkelijk trouwens, had
ik in één keer de melodie te pakken.
1e stuk even wennen, 2e tussenstuk had ik gelijk
in mijn vingers. Heel leuk, kan ik spelen als
mijn nichtje binnenkort trouwt,chapeau steven,
dank hiervoor. Groetjes, en ik zie meer van je video´tjes
voor half gevorderden.


Door Steven op 25 mei 2012

Wat leuk, Madelein! Vooral omdat je hiermee je nichtje kan helpen als ze binnenkort gaat trouwen. Volgende week trouwt een goede vriend van me, dus tijdens de ceremonie zal ik ook wat liedjes gaan spelen 🙂

Als je ‘m onder de knie hebt, kun je dan een videootje ervan sturen? Lijkt me leuk om te zien!


Door shuraily op 30 mei 2012

Hey steven, ik kan dat liedje van michel telo.
Maar ik kan niet zo goed noten lezen (alleen die je op de basis rij doet.) ik weet niet waarom maar ik dacht ik zeg het maar even 🙂


Door yael op 13 juni 2012

het gaat wel een beetje snel achter elkaar, toch bedankt


Door julia op 7 augustus 2012

dat is me pas een staaltje pianospel zeg! he maar even een klein vraagje heb je ook de bladmuziek?


Door Steven op 17 augustus 2012

Bedankt, Julia! Helaas mag ik niet, omdat ik de muziekrechten niet bezit, de bladmuziek ervan uitgeven. Wel is deze te koop via mijn naspelen programma bij een erkende uitgeverij van “PopSelections”


Door Gemma op 13 augustus 2012

Hoi

Ik wil graag noten leren lezen.
Gisteren heb ik deze site ontdekt.
Ik vind dat je het goed uitlegd.
Ik heb gelijk dit nummer, Michel Telo – Ai se eu te pego, overgeschreven. (wel in abcd)
Heb je misschien nog nummers voor mij?Door Gemma op 15 augustus 2012

Hoi Steven

Bedankt, ik zal snel gaan kijken.
Ik heb al een aantal jaar een keyboard en verschillende liedjes in abcd.

My heart will go on 3x
Alle menschen werden brüder
Ben
Big big girl 2x
Alles blij maakt de mei
Daar gaat ze
Eternal flame
Für Elise 2x
Super trooper
Last Christmas
Goede tijden
La primavera (de lente)
The rose
Onze wereld
Mieke hou je vast
Doos waarop je een deksel doet 2x
Old mac Donald
Row row your boat
Right here waiting
Roodborstje
Vader Jacob 2x
The flinstones
War-child
Altijd is kortjakje ziek 2x
Zie je daar die oude man guus meeuwis 2x
Het Wilhelmus 2x
Cherish the love
Beethoven 5e symphonie
Children of the sun
Hou me vast
Twarres Do
I would stay
Country roads 2x
Daddy dee jay
Speeltuin 2x
Bloed, zweet en tranen
Tears in heaven
Haleluyah van lisa lois
Like a virgin
En nou die héndjes de lucht in
No matter what
Kijk omhoog 2x
Live to tell
‘k zag twee beren
Mijn hond boef
Het is een nacht
Mijn oude schoolplein
Nooit meer een morgen
Crockets theme

Deze heb ik van een oud muziekleraar van school en van een vriend.

Gemma


Door Steven op 16 augustus 2012

Wouw, wat een indrukwekkende lijst, Gemma! Je kunt nog meer liedjes spelen dan ik als ik het zo bekijk 🙂


Door Gemma op 17 augustus 2012

Ja klopt, alleen niet in notenschrift.
Dat wil ik graag leren.

Meer als jou?
Als je wilt kan ik er wel een paar geven.


Door Gemma op 4 september 2012

Hoi Steven

Wou je nog wat nummers hebben?
Ik zou het kunnen verzenden via mail.

Deze nummers zou ik graag leren om te spelen:

Everybody hurts
Don’t worry be happy

Zou je mij dit kunnen uitleggen?

Gemma


Door Steven op 5 september 2012

Bedankt voor je suggesties, Gemma! Als ik weer de filmopnames ga inplannen zal ik kijken of het gaat lukken!

Groet,
Steven


Door chamila op 28 september 2012

Hallo Steven. Sinds gisteren kwam ik de ze site tegen.
Eerst wil ik u bewonderen voor het mooie spel, wel snel maar mooi en goed uit gelegd. Ik heb wel iets aan deze site. Kan ik tenminste ook voor mijn 2 kinderen gaan spelen, want de oudste vind dit nummer heel goed. Mijn zoontje is nu 5 1/2 jaar.

Groetjes Chamila


Door Steven op 3 oktober 2012

Bedankt voor je complimenten, Chamila! Fijn te horen dat je nu ook voor je twee kinderen kunt gaan spelen, wellicht inspireer je ze zelf ook wel te gaan spelen. Hoe eerder ze erbij zijn, hoe sneller het ze zal vergaan.

Succes!

Groeten,
Steven


Door Roy van der Weijden op 10 januari 2013

Beste Steven,

Ik ben 18 jaar en ik heb thuis een keyboard staan en heb feeling voor muziek dankzij mijn vader want die was vroeger muzikant ik heb dit een beetje van hem. Ik speel keyboard op de manier van dat ik een nummer luister en dan na ga spelen. ik kan namelijk geen noten lezen. Als ik speel dan doe ik dat alleen met mijn rechterhand omdat ik het met links erg lastig vindt om te spelen ik kan een paar nummers met beide handen maar dan hoef ik elke keer maar 1 toets in te drukken met links. Heb jij misschien wat adviezen voor mij?


Door Steven op 13 januari 2013

Hoi Roy,

Jij bent al erg goed bezig! Liedjes naspelen op gevoel zonder dat je noten kunt lezen!

Op zich kun je heel goed zonder dat je noten kunt lezen liedjes spelen, dit doe je dan op basis van akkoorden. Zelf heb ik in de jaren dat ik pianoles had altijd vanaf bladmuziek gespeeld. Op het moment dat ik daarmee stopte ging er een wereld voor me open. Ik kwam er namelijk achter dat ik veel sneller liedjes kon spelen met behulp van akkoorden!

Jij slaat nu al soms met één vinger met je linkerhand een toets aan, ik denk dat het je ook wel moet lukken om drie toetsen tegelijk aan te slaan, dit noem je dan een akkoord. In deze video leg ik meer uit over akkoorden: https://pianopro.nl/akkoorden-verder-uitgelegd/

Ik raad je aan om in ieder geval de gratis starterscursus te volgen, dit zijn 10 lessen waarvoor je je rechts boven in deze website kunt aanmelden. Hier leg ik wat meer uit over de theorie achter akkoorden, in normale begrijpelijke taal 🙂

Succes ermee!

Steven

Plaats een reactie


*