Michel Telo - Ai se eu te pego

Om het nieuwe Naspelen-programma te promoten, kun je hier een voorbeeld zien van één van de vele populaire liedjes die je hierbij kunt leren. Via dit programma leer je nieuwe liedjes te spelen via uitgebreide instructievideo’s.

Zo ook deze instructievideo van Michel Teló – Ai se eu te pego. Misschien zegt de titel je niets, maar als je even het begin luistert weet ik zeker dat je ‘m herkend en weet je waarom juist dit nummer zo vaak is aangevraagd.

In het Naspelen Programma krijg je toegang tot ruim 60 instructievideo’s van onder andere Adele, Major Lazer, Marco Borsato, Rihanna, John Legend, Coldplay tot Beethoven en Bach. Klik hier voor meer informatie.

Succes!

Ps. Klik op de “vind ik leuk”-knop van Facebook hier rechtsboven en maak kans op een gratis Naspelen-abonnement! Elke maand is er één winnaar.

Over de schrijver
Steven is oprichter en eigenaar van PianoPro. Hij speelt vanaf zijn 10e levensjaar piano en geeft naast pianoles sinds 2007 ook online pianoles. Zijn filosofie is dat iedereen sneller en makkelijker kan leren piano spelen met behulp van akkoorden. Met bijna een miljoen video views en duizenden cursisten is PianoPro.nl de grootste pianoles website van de Benelux.
Gertine kwak
Door

Gertine kwak

op 26 Apr 2012

hoi steven. ik vind super gaaf ik kan van glee versie jar of heart met de rechterhand spelen . alleen er is een akkoord van Adele van someone like you die vind ik lastig op de keyboard en die klinkt ook raar uit de keyboard en dat is dit teken A/G# en want bij 911tabs.com zie ik dat teken en als ik het aanslaat klinkt het een beetje raar ook omdat ik dan zelf erbij zingt . Groetjes Gertine kwak

liesje
Door

liesje

op 26 Apr 2012

Hoi Steven, wat een "meester" uitlegger ben je! maar ook je stem en de rust die je uitstraalt, maken het leren spelen tot een feest.

Steven
Door

Steven

op 27 Apr 2012

Haha dank je, Liesje. Fijn om te horen. Ik doe m'n best! :-)

liesje
Door

liesje

op 27 Apr 2012

Hoi Steven, ik heb de eerste 10 lessen gevolgd en heb hiermee eindelijk de sleutel tot pianio spelen ontdekt. Voordat ik me inschrijf op een vervolgcursus (ik heb hier even genoeg aan, want analyseer ook de diverse liedjes die je bijgevoegd hebt)wil ik me eerst de 10 lessen meer eigen maken. Ik begrijp nog steeds niet helemaal hoe je de accoorden anders kan spelen. 1 toets sla je dan nl. niet meer aan. Verder zou ik ook willen weten welke accoorden bij welke noten thuishoren/prettig klinken en wanneer je ze aanslaat/loslaat. Misschien kan je er aandacht aan besteden..Wellicht doe je dat al in het vervolg van de cursus. Dan kom ik het nog wel eens tegen. Je hoeft dit niet te plaatsen hoor. Pianogroet, liesje

marjorie
Door

marjorie

op 20 May 2012

halo Steven.ik wil graag iets van u weten. begrijp u papia ments.ik kom van Curacao,

Steven
Door

Steven

op 21 May 2012

Hallo Marjorie, Vorig jaar was ik nog op vakantie in Curacao! Maar helaas spreek/begrijp ik geen papia ments :) Groet, Steven

Madelein Linders
Door

Madelein Linders

op 25 May 2012

Nadat ik deze video had gezien, mijn piano staat naast mijn computer, heel makkelijk trouwens, had ik in één keer de melodie te pakken. 1e stuk even wennen, 2e tussenstuk had ik gelijk in mijn vingers. Heel leuk, kan ik spelen als mijn nichtje binnenkort trouwt,chapeau steven, dank hiervoor. Groetjes, en ik zie meer van je video´tjes voor half gevorderden.

Steven
Door

Steven

op 25 May 2012

Wat leuk, Madelein! Vooral omdat je hiermee je nichtje kan helpen als ze binnenkort gaat trouwen. Volgende week trouwt een goede vriend van me, dus tijdens de ceremonie zal ik ook wat liedjes gaan spelen :-)Als je 'm onder de knie hebt, kun je dan een videootje ervan sturen? Lijkt me leuk om te zien!

shuraily
Door

shuraily

op 30 May 2012

Hey steven, ik kan dat liedje van michel telo. Maar ik kan niet zo goed noten lezen (alleen die je op de basis rij doet.) ik weet niet waarom maar ik dacht ik zeg het maar even :)

yael
Door

yael

op 13 Jun 2012

het gaat wel een beetje snel achter elkaar, toch bedankt

julia
Door

julia

op 07 Aug 2012

dat is me pas een staaltje pianospel zeg! he maar even een klein vraagje heb je ook de bladmuziek?

Steven
Door

Steven

op 17 Aug 2012

Bedankt, Julia! Helaas mag ik niet, omdat ik de muziekrechten niet bezit, de bladmuziek ervan uitgeven. Wel is deze te koop via mijn https://pianopro.nl/naspelen" title="Naspelen programma" target="_blank" rel="nofollow">naspelen programma bij een erkende uitgeverij van "PopSelections"

Gemma
Door

Gemma

op 13 Aug 2012

HoiIk wil graag noten leren lezen. Gisteren heb ik deze site ontdekt. Ik vind dat je het goed uitlegd. Ik heb gelijk dit nummer, Michel Telo - Ai se eu te pego, overgeschreven. (wel in abcd) Heb je misschien nog nummers voor mij?

Steven
Door

Steven

op 14 Aug 2012

Beste Gemma, leuk dat je enthousiast bent. Voor meer liedjes hebben we het naspelen programma. Zie voor meer informatie: www.pianopro.nl/naspelen.

Gemma
Door

Gemma

op 15 Aug 2012

Hoi StevenBedankt, ik zal snel gaan kijken. Ik heb al een aantal jaar een keyboard en verschillende liedjes in abcd.My heart will go on 3x Alle menschen werden brüder Ben Big big girl 2x Alles blij maakt de mei Daar gaat ze Eternal flame Für Elise 2x Super trooper Last Christmas Goede tijden La primavera (de lente) The rose Onze wereld Mieke hou je vast Doos waarop je een deksel doet 2x Old mac Donald Row row your boat Right here waiting Roodborstje Vader Jacob 2x The flinstones War-child Altijd is kortjakje ziek 2x Zie je daar die oude man guus meeuwis 2x Het Wilhelmus 2x Cherish the love Beethoven 5e symphonie Children of the sun Hou me vast Twarres Do I would stay Country roads 2x Daddy dee jay Speeltuin 2x Bloed, zweet en tranen Tears in heaven Haleluyah van lisa lois Like a virgin En nou die héndjes de lucht in No matter what Kijk omhoog 2x Live to tell ‘k zag twee beren Mijn hond boef Het is een nacht Mijn oude schoolplein Nooit meer een morgen Crockets themeDeze heb ik van een oud muziekleraar van school en van een vriend.Gemma

Steven
Door

Steven

op 16 Aug 2012

Wouw, wat een indrukwekkende lijst, Gemma! Je kunt nog meer liedjes spelen dan ik als ik het zo bekijk :-)

Gemma
Door

Gemma

op 17 Aug 2012

Ja klopt, alleen niet in notenschrift. Dat wil ik graag leren.Meer als jou? Als je wilt kan ik er wel een paar geven.

Gemma
Door

Gemma

op 04 Sep 2012

Hoi StevenWou je nog wat nummers hebben? Ik zou het kunnen verzenden via mail.Deze nummers zou ik graag leren om te spelen:Everybody hurts Don't worry be happyZou je mij dit kunnen uitleggen?Gemma

Steven
Door

Steven

op 05 Sep 2012

Bedankt voor je suggesties, Gemma! Als ik weer de filmopnames ga inplannen zal ik kijken of het gaat lukken!Groet, Steven

chamila
Door

chamila

op 28 Sep 2012

Hallo Steven. Sinds gisteren kwam ik de ze site tegen. Eerst wil ik u bewonderen voor het mooie spel, wel snel maar mooi en goed uit gelegd. Ik heb wel iets aan deze site. Kan ik tenminste ook voor mijn 2 kinderen gaan spelen, want de oudste vind dit nummer heel goed. Mijn zoontje is nu 5 1/2 jaar.Groetjes Chamila

Steven
Door

Steven

op 03 Oct 2012

Bedankt voor je complimenten, Chamila! Fijn te horen dat je nu ook voor je twee kinderen kunt gaan spelen, wellicht inspireer je ze zelf ook wel te gaan spelen. Hoe eerder ze erbij zijn, hoe sneller het ze zal vergaan.Succes!Groeten, Steven

Roy van der Weijden
Door

Roy van der Weijden

op 10 Jan 2013

Beste Steven,Ik ben 18 jaar en ik heb thuis een keyboard staan en heb feeling voor muziek dankzij mijn vader want die was vroeger muzikant ik heb dit een beetje van hem. Ik speel keyboard op de manier van dat ik een nummer luister en dan na ga spelen. ik kan namelijk geen noten lezen. Als ik speel dan doe ik dat alleen met mijn rechterhand omdat ik het met links erg lastig vindt om te spelen ik kan een paar nummers met beide handen maar dan hoef ik elke keer maar 1 toets in te drukken met links. Heb jij misschien wat adviezen voor mij?

Steven
Door

Steven

op 13 Jan 2013

Hoi Roy,Jij bent al erg goed bezig! Liedjes naspelen op gevoel zonder dat je noten kunt lezen!Op zich kun je heel goed zonder dat je noten kunt lezen liedjes spelen, dit doe je dan op basis van akkoorden. Zelf heb ik in de jaren dat ik pianoles had altijd vanaf bladmuziek gespeeld. Op het moment dat ik daarmee stopte ging er een wereld voor me open. Ik kwam er namelijk achter dat ik veel sneller liedjes kon spelen met behulp van akkoorden!Jij slaat nu al soms met één vinger met je linkerhand een toets aan, ik denk dat het je ook wel moet lukken om drie toetsen tegelijk aan te slaan, dit noem je dan een akkoord. In deze video leg ik meer uit over akkoorden: https://pianopro.nl/akkoorden-verder-uitgelegd/Ik raad je aan om in ieder geval de gratis starterscursus te volgen, dit zijn 10 lessen waarvoor je je rechts boven in deze website kunt aanmelden. Hier leg ik wat meer uit over de theorie achter akkoorden, in normale begrijpelijke taal :-)Succes ermee!Steven

Reactie plaatsen