10 Gratis Pianolessen
Direct Toegang
X
10 Gratis Pianolessen
50% Complete
20.000 cursisten gingen je voor. Start nu met de gratis Starterscursus

Page content

Wiz Khalifa – See You Again ft. Charlie Puth

 

Wiz Khalifa en Charlie Puth hebben een prachtig en emotioneel nummer geschreven naar aanleiding van het tragische auto ongeluk van Paul Walker, bekend van de Fast & the Furious film reeks.

Het is een iets moeilijker nummer om te spelen, maar alleen de intro al is meer dan de moeite waard om te leren. Deze intro is exact hetzelfde als het originele nummer en is voor beginners ook nog te doen. Β 

Dit liedje is onderdeel vanΒ het PianoPro Programma, waarin momenteel ruim 70 van dit soort instructievideo’s staan en waar steeds nieuwe nummers aan worden toegevoegd.

Klik hier om toegang te krijgen tot meer tutorials

Laat me in een reactie hieronder weten wat je van dit nummer vindt en of je ermee aan de slag gaat! πŸ™‚

Comment Section

46 reacties op “Wiz Khalifa – See You Again ft. Charlie Puth


Door Janine Schepers op 12 juli 2015

Dag Steven,
dank voor je nieuwe nummer, “see you
Mooi nummer en ik ga er zeker mee aan de slag, maar ik ben nu nog bezig met een nummer van Sam Smith en heb daar voorlopig mijn ‘handen’ vol aan.
Groetjes,
Janine


Door Steven op 12 juli 2015

Heel goed Janine, alles op zijn tijd πŸ™‚ Succes in de tussentijd met Sam Smith, ook zo’n mooi nummer!


Door Eva op 12 juli 2015

Klinkt echt supergaaf.
Ik ga er zeker mee aan de slag!!


Door Steven op 12 juli 2015

Super Eva, succes ermee!


Door Eva op 12 juli 2015

Kun je dit ook op papier leveren?
Zoals ook bv het liedje Geef mij nu je angst van Guus Meeuwes


Door Steven op 20 juli 2015

Helaas moet je het enkel doen met deze naspeel video, Eva. Maar er is genoeg bladmuziek te vinden van dit nummer op het net, dit moet je alleen wel kopen.

Misschien dat je m.b.v. de video zelf het een en ander kunt uitschrijven? Ik weet dat sommige cursisten dat ook op die manier doen.

Hoe dan ook, veel plezier en succes gewenst bij het spelen van dit nummer!


Door Lutgart Petersen op 12 juli 2015

Hallo Steven,
Heel mooi nummer. Misschien nog een beetje te ingewikkeld voor mij, maar ga het zeker proberen. Ben druk aan het werk met de akkoorden. Vooral de twee handen samen liggen nog moeilijk voor mij. Maar lukken zal en moet het.
Groeten.
Lutgart


Door Steven op 20 juli 2015

Kijk, dat is de juiste instelling Lutgart! Mocht het echt te moeilijk zijn voor je kun je het bijvoorbeeld enkel houden bij de intro. Die is iets makkelijker dan de rest van het nummer en ook al erg mooi! Om vervolgens eerst eens wat naspeel video’s te bekijken voor beginners. Dan kun je later altijd nog terug komen bij dit nummer.

Maar als jij regelmatig oefent en je elke keer slechts op 1 stukje concentreert (niet het hele nummer proberen te spelen in een keer, want dat gaat alleen maar frustreren), dan weet ik zeker dat het je op een gegeven moment zal lukken. De aanhouder wint, succes!


Door Raymond op 12 juli 2015

Mooi nummer is dat. Meeste gevallen klinkt brede akkoordliggingen toch het best, zoals ook hier


Door Steven op 20 juli 2015

Ja vind ik ook! Goed om te horen dat-ie je ook zo bevalt. Eigenlijk speel ik altijd met gespreide akkoorden, behalve als ik het klein en fragiel wil houden. En dan speel ik het ook meestal een octaaf hoger.

Voor de mensen die overigens meelezen en niet weten waar ik het over heb, een gespreid C akkoord (of brede akkoordligging) speel je met de toetsen c, g, c (waarbij de laatste c een octaaf hoger ligt). Een “normaal” C akkoord speel je: c, e, g.

Dank voor je reactie Raymond en succes met het spelen van dit nummer!


Door Netty op 12 juli 2015

Hoi Steven,

Na Amelie was ik juist aan een nieuwe uitdaging en nieuw nummer toe. Dit is precies wat ik leuk vind. Gespreid akkoord en zeg maar ” losse noten”. een heerlijk nummer, ik ga het zeker oefenen. Bedankt voor deze mooie tutorial. Netty


Door Steven op 20 juli 2015

Wat leuk om te horen, Netty. “See You Again” is inderdaad een schitterend nummer en met gespreide akkoorden in arpeggio (ofwel gebroken akkoorden, de losse noten die je benoemt) is het helemaal een mooi nummer.

Veel succes met oefenen!


Door Jary Vroomans op 13 juli 2015

Daar ga ik zeker mee aan de slag
Dit is volgens mij nu de enigste en duidelijkste video (met piano en uitleg) top !


Door Steven op 20 juli 2015

Ha die Jary! Alles goed met je? Leuk weer van je te horen πŸ™‚

En dank voor je mooie compliment! Lukt het je al dit nummer te spelen?


Door corrie op 13 juli 2015

Dank je wel steven, heel erg mooi. Ik denk wel dat dit mij gaat lukken.
M vr gr en tot de volgende verrassing.


Door Steven op 20 juli 2015

Dag Corrie, het gaat je vast lukken. Veel succes ermee!

En ik blijf stug verassingen sturen πŸ™‚


Door Tabitha op 13 juli 2015

Heel mooi nummer, zal er is direkt aan beginnen se!


Door Steven op 20 juli 2015

Super Tabitha, Succes ermee! πŸ™‚


Door Kitty op 13 juli 2015

Hi Steven
Morgen komt dan eidelijk mijn piano dan kan ik echt beginnen.
Goed nummer !lijkt simpel maar begin er maar aan.
Je legt het wel goed uit.
Bedankt groetjes ,
Kitty.


Door Steven op 20 juli 2015

Hello Kitty, wat super dat je een piano krijgt zeg! Of althans, al binnen hebt dan inmiddels! Hoe bevalt-ie?

“See You Again” is een prachtig nummer, maar mocht-ie te moeilijk zijn: leer dan bijvoorbeeld lekker alleen de intro en ga daarna door naar een makkelijker nummer. Alle liedjes heb ik ingedeeld in de categorieΓ«n: beginners, half gevorderd en gevorderd. Dus voor elk wat wils.

Goed te horen in ieder geval dat je de uitleg duidelijk vindt, heel veel plezier gewenst met je nieuwe piano!
Groeten, Steven


Door Van den Borre Julien op 13 juli 2015

Zeer mooi zal het zeker proberen maar nu met het verlof bezoek van Familie hier in Spanje


Door Steven op 20 juli 2015

Veel plezier in Spanje, Julien! En alvast veel succes gewenst met het leren van dit nummer als het bezoek weer weg is πŸ™‚


Door Angelique van den Dool op 13 juli 2015

Dank je wel Steven voor dit top nummer.
Ik vind je naspeel video’s te gek. Zo leuk dat ik te weimig tijd maak voor de cursus. Moet daar nog de juiste balans in vinden.Dit nummer wil ik ook zo graag leren spelen , Ben gisteren stiekem al een beetje begonnen πŸ˜‰
Ik heb door jouw online programma weer zin om iedere dag piano te spelen. Echt heel blij mee !!! Nogmaals dank . Grtjs Angelique van den Dool


Door Steven op 20 juli 2015

Wat goed om te horen, Angelique! Het geeft niet als je wat minder tijd aan de cursus besteedt en wat meer aan de naspeel video’s. Met die tutorials leer je ook al heel veel spelenderwijs! Het belangrijkste is dat jij er plezier aan beleeft en als je vast loopt kun je je altijd weer wenden tot de cursus.

Dus graag gedaan, voor dit soort complimenten doe ik het! Heel veel succes en plezier gewenst met de overige tutorials! Groet, Steven


Door tessa op 19 juli 2015

Steven,
Wat kan jij goed uitleggen en spelen!
Het is een prachtig nummer.
Ik ga er zeker mee aan de slag


Door Steven op 20 juli 2015

Dank je wel, Tessa! Laat je het me weten als je ‘m kunt spelen? πŸ™‚ Succes!


Door mirte op 19 juli 2015

Ik heb het liedje heel snel geleerd bedankt!


Door Steven op 20 juli 2015

Kijk dat zijn nog eens mooie berichten, je hebt talent Mirte! Ga zo door!


Door Noach op 19 juli 2015

Echt een mooi lied! Blijf steeds er naar luisteren! En ook goed uitgelegd. Persoonlijnlijk kon ik dit lied al spelen op de Piano maar ik heb toch met enthousiasme deze video gekeken en je hebt me ook wat er bij geleerd wat ik heb toegevoegd aan de hand van deze video! Great Job!


Door Steven op 20 juli 2015

Het blijft een mooi lied he? En super om te horen dat je er weer wat bij hebt geleerd! Ik ben benieuwd hoe je ‘m nu speelt, kun je anders eens een videootje sturen? πŸ™‚


Door Simon op 21 juli 2015

Hallo Steven, “See you again” is nog wat moeilijk, maar Mattina van Einaudi gaat al aardig. Mijn eerste muziekstuk zo uit het hoofd. Ik heb me voor de gehele cursus opgegeven en de wijze van lesgeven bevalt me zeer goed.


Door Steven op 28 juli 2015

Hallo Simon, dat is geweldig om te horen zeg! See You Again is inderdaad wat hoog gegrepen als je net begint. Super dat je Una Mattina al kunt spelen, en ook nog eens uit je hoofd!

Met de gehele cursus en toegang tot alle tutorials weet ik zeker dat je een prachtige ontwikkeling gaat doormaken. Gefeliciteerd met je aankoop en alvast heel veel plezier ermee gewenst!


Door Daniek op 22 juli 2015

Hallo heel mooi lied, heb je hier toevallig ook een sheet/bladmuziek van?


Door Steven op 28 juli 2015

Nee helaas, Daniek! Ik had het je graag gegeven maar er rust auteursrecht op. Wel zou je op de titel kunnen Googlen met “bladmuziek” erachter, wellicht dat je het dan kunt vinden. Maar als je mijn video toets-voor-toets volgt weet ik zeker dat het je ook op die manier lukt! En misschien nog wel sneller en makkelijker dan met bladmuziek. Hoe dan ook, succes ermee!


Door Kiek op 25 juli 2015

Hoi Steven,
Misschien een late reactie maar ik vind ‘See you again’ een super mooi lied.
Sinds ik een keyboard heb wilde ik al zulke liedjes leren. En dankzij u kan ik ze goed leren met goede uitleg erbij.
Een vriendin van mij heeft een vleugel thuis, en daar klinkt het echt heel mooi op!
Dankuwel voor al deze liedjes πŸ™‚
Ik ben nog aan het oefenen want helaas heb ik me hand gekneusd πŸ™ maar dat komt wel goed!
Groetjes, Kyella


Door Kiek op 25 juli 2015

Kyella is trouwens me naam maar ik word vaak Kiek genoemd omdat mensen mijn naam moeilijk vinden?


Door Steven op 28 juli 2015

Dat snap ik, maar Kyella is wel een erg mooie naam hoor, Kiek πŸ˜‰


Door Steven op 28 juli 2015

Hoi Kyella, jij boft maar met zo’n vriendin die een vleugel thuis heeft staan! Mijn vrienden hadden hooguit een oude blokfluit haha πŸ™‚

Maar goed dat je zoveel aan deze video’s hebt en fijn te horen dat je de uitleg goed kunt volgen. Beterschap met je gekneusde hand, daarna kun je weer lekker aan de slag!
Groeten, Steven


Door gertine kwak op 9 augustus 2015

super mooi nummer ben al vol aan het oefenen πŸ˜‰
groetjes gertine


Door Steven op 16 augustus 2015

Super, Gertine! Stuur je eens een keer wat op naar me? Ik ben erg benieuwd geworden inmiddels naar je voortgang πŸ™‚ Groet, Steven


Door Sonja op 25 augustus 2015

Hoii,
Ik heb een vraagje. Ik ben begonnen met het leren van dot liedje maar im het filmpje wordt niet uitgelegd hoe je de akkoorden met de linker hand moet spelen bij het laatste stukje van de eerste complet en ik kom er zelf niet uit.
Alvast bedankt!


Door Steven op 30 augustus 2015

Hoi Sonja, als de akkoorden iets te snel voor je gaan kun je ze hier opzoeken en op deze manier naspelen (klik hier)

Dan kun je eerst de akkoorden in je eigen tempo oefenen voordat je de tutorial weer kijkt, dan zul je het namelijk allemaal veel makkelijker volgen. Mocht het dan alsnog iets te snel voor je gaan, kun je ook kijken naar naspeel liedjes voor beginners of anders half gevorderd.

Hoe dan ook, heel veel succes gewenst!


Door India op 14 december 2015

Hallo Steven,

Super leuk nummer, ben nog steeds bezig om het te leren. Ik heb nog wel een vraagje, ik ben al erg lang opzoek naar het nummer ‘Dochters’ van Marco Borsato. Mijn vraag hierbij was of het misschien zou kunnen dat je deze een keer opneemt?
Groetjes India


Door Steven op 4 januari 2016

Hoi India, dat is inderdaad een mooi nummer! Ik zet deze erbij op het suggestie lijstje en wellicht neem ik ‘m mee in een volgende opname ronde. In de tussentijd alvast succes gewenst met Wiz Khalifa!

Groeten, Steven


Door Suus op 16 januari 2016

Er zit aan het laatste stukje een bridge heb je daar misschien akkoorden van, verder een hele goeie uitleg!!
☺


Door Steven op 24 januari 2016

Hi Suus, fijn te horen dat je de uitleg goed vond! Ik behandel wel een stuk bridge in de video, maar ik denk dat jij op een ander stuk doelt. Vaak versimpel of verkort ik bepaalde nummers, om het overzichtelijk of makkelijker te houden voor de kijker. Maar je kunt wel zoeken op dit nummer met “chords” erachter, wellicht dat je dan de akkoorden vindt die je zoekt! Want ik weet zo even niet welk gedeelte jij nu nog mist.

Zo te horen ben je al wat verder en met deze zoekmethode kun je wellicht ook akkoorden vinden en liedjes spelen waar ik nog geen video van heb. Ga zo door! πŸ™‚

Plaats een reactie


*