10 Gratis Pianolessen
Direct Toegang
X
10 Gratis Pianolessen
50% Complete
20.000 cursisten gingen je voor. Start nu met de gratis Starterscursus

Page content

John Legend – Ordinary People

Als je indruk wilt maken op iemand, moet je de intro van “Ordinary People” leren spelen op de piano! πŸ˜‰

Een absolute beginner zal ik niet aanraden om dit nummer te leren spelen, maar als je al een heel klein beetje kunt piano spelen is dit een mooie uitdaging. En aangezien we ons alleen concentreren op de intro, valt het eigenlijk best mee. Succes!

Dit nummer komt uit het PianoPro Programma, waarin momenteel ruim 70 van dit soort instructievideo’s staan.Β Dit nummer is een van de meer populaire nummers, vandaar ik deze graag met je wil delen om dit programma te promoten.

Via deze pagina kun je meer van dit soort tutorials bekijken (klik hier).Β 

Ga je ermee aan de slag? Ik zou het erg waarderen als je hieronder een reactie achterlaat. Alvast bedankt en succes! πŸ™‚

Comment Section

8 reacties op “John Legend – Ordinary People


Door paul op 19 april 2015

Leuk Steven!
Maar laat ik eerst maar eens beginnen bij het begin.


Door Steven op 19 april 2015

Heel goed, Paul:) Succes en wellicht kun je later deze video wel volgen.


Door saskia van rijs op 31 mei 2015

Leuk Steven ik zou graag blad muziek pdf willen van john legent en al die andere nummers groetjes saskia van rijs.


Door Gertine kwak op 29 april 2015

hoi steven mooi nummer ben er gelijk aan begonnen vind het een leuke uitdaging.
groetjes gertine kwak


Door Steven op 30 april 2015

Hoi Gertine, leuk om te horen. Succes ermee! πŸ™‚


Door Cara op 31 mei 2015

πŸ™‚ ,niet alleen leuk om indruk te maken ,ook als ik bv savonds moe ben ,en al in de sfeer van naar bed gaan ,dan heb ik geen energie om een heel nummer te gaan spelen en is soms fijn om dan even een paar akkoorden te spelen ,en deze passen wel bij die sfeer πŸ™‚


Door saskia van rijs op 31 mei 2015

Ik heb heel erg veel aan de 10 lessen gehad Steven ik kan nou hele liedjes spelen fur-elise abba the winner thake IT all en nog andere leuke liedjes groetjes saskia van rijs.


Door Marijke op 31 mei 2015

Als kind pianoles gehad en 50 jaar niet meer gespeeld. Dankzij jouw lessen weer goed op gang gekomen. Ik hoef op niemand meer indruk te maken met mijn pianospel, maar geniet zelf enorm om niet al te moeilijke stukken weer te kunnen spelen.
Ik kende dit nummer niet, maar dankzij jouw instructies kan ik het nu spelen, heerlijk

Plaats een reactie


*