Pianomuziek om te luisteren
03 oktober 2012 
in Overig

Pianomuziek om te luisteren

Soms is het  heerlijk om gewoon te luisteren naar pianomuziek. Hier haalde ik vroeger, en nog steeds, veel inspiratie uit. Zo heb ik een paar grijs gedraaide CD’s van Jan Vayne.

Daarom heb ik nu in de Piano Kennisbank ook een onderdeel “just for listening” gemaakt, die vind je in de zijbalk van deze website. Bekijk bijvoorbeeld eens mijn versie van Jan Vayne zijn improvisatie op Beverly Craven – Promise me. Bekijk de video >

Over de schrijver
Steven is oprichter en eigenaar van PianoPro. Hij speelt vanaf zijn 10e levensjaar piano en geeft naast pianoles sinds 2007 ook online pianoles. Zijn filosofie is dat iedereen sneller en makkelijker kan leren piano spelen met behulp van akkoorden. Met bijna een miljoen video views en duizenden cursisten is PianoPro.nl de grootste pianoles website van de Benelux.
Reactie plaatsen