10 Gratis Pianolessen
Direct Toegang
X
10 Gratis Pianolessen
50% Complete
20.000 cursisten gingen je voor. Start nu met de gratis Starterscursus

Page content

Privé pianoleraar

De privé pianoleraar geeft meestal les vanuit zijn of haar huis. Alhoewel deze mensen vaak prima geschoold zijn, hoeven ze zich natuurlijk niet te verantwoorden tegenover een muziekschool waar ze in dienst zijn en weet je dus ook niet wat voor kwaliteit je mag verwachten.

Vraag daarom altijd wat de achtergrond is van jouw leraar en hoeveel leerlingen hij of zij bijvoorbeeld heeft. Het is ook helemaal niet raar om ook eens naar de ervaringen van deze leerlingen te vragen, zodat je goed weet wat je te wachten staat.

Mijn ervaring

Toen ik 10 jaar was, was ik één van de jongste cursisten bij een privé piano lerares. Hier heb ik de basisbeginselen van het piano spelen geleerd. Echter, ik miste op een gegeven moment de uitdaging en het contact met anderen, waardoor ik ben overgegaan naar de muziekschool.

Kosten

Een privé pianoleraar is vaak wat goedkoper dan bij een muziekschool, hier betaal je zo’n 15 tot 25 euro per uur voor. Soms wordt er geadverteerd met “slechts 10 euro per les” maar dan krijg je b.v. 30 minuten les. Dit is niet beter of slechter, maar hou hier wel even rekening mee.

Comment Section

2 reacties op “Privé pianoleraar


Door acun op 15 januari 2012

geachte,

Ik zoek iemand voor prive pianoles voor mijn dochter.
U mag me mail sturen voor de informatie.

mvg


Door Steven op 16 januari 2012

Ik bied helaas enkel online piano lessen aan. Wellicht kunt u Googlen naar pianoleraar incl. de plaatsnaam waar u woont. Succes!

Plaats een reactie


*